• Inscripcions activitats


  • « 04/2024 » loading...
    Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
    1
    2
    3
    4
    5
    6
    7
    8
    9
    10
    11
    12
    13
    14
    15
    16
    17
    18
    19
    20
    21
    22
    23
    24
    25
    26
    27
    28
    29
    30
    1
    2
    3
    4
    5
Home / Notícies / Comunicat de la Junta Directiva

Comunicat de la Junta Directiva

Benvolguts socis/sòcies, amics i amigues,

El confinament continua i en tindrem encara per uns dies. Ens heu preguntat quan obrirem, quan es podrà fer servir el boulder o quan ens podrem retrobar a la nostra entitat. Com bé sabeu, és molt difícil contestar a aquesta pregunta. No ens podem aventurar a posar-hi una data. Seran les diferents administracions les qui dictaminin quan podrem obrir i quan podrem tornar a trepitjar les muntanyes.

Mentrestant seguim treballant a distància en el pla de desconfinament, pensant en les mesures que haurem d’establir per l’obertura i la represa d’activitats, i treballem en nous projectes que milloraran l’atenció al soci.

Esperem i desitgem que estigueu tots bé. Que seguiu gaudint de les sortides que se’ns permet fer pel nostre Rodal, caminant, corrent, en bici, practicant marxa nòrdica… però amb seny i responsabilitat!

En aquesta nova comunicació us volem parlar de tres temes: els actes del cinquantenari, de l’Assemblea general ordinària i del cas de l’Helena Jubany.

Aquest proppassat diumenge ens haguérem trobat tots a l’Esquirol, tal com teníem previst. No ha estat possible. La comissió del cinquantenari continua treballant. Si ho podem fer a la tardor, ho farem, però sinó, ho posposarem per l’any vinent. Una efemèride com aquesta no pot passar per alt. S’ha de celebrar, encara que siguin 50+1. Us convidem a veure el vídeo que totes les seccions han preparat per aquesta ocasió. El trobareu al canal de youtube de la UES.

Enguany per imperatiu legal de la COVID19, l’Assemblea ha quedat ajornada i s’haurà de celebrar més endavant, quan s’acabi el confinament, esperem…

A l’Assemblea, us volíem explicar els projectes que hem dut a terme durant aquest any i els que tenim previstos de cara al futur. El 2019 vàrem acabar la revisió fiscal i laboral amb l’aplicació de les recomanacions; l’adequació dels estatuts als requeriments del Consell Català de l’Esport; el registre de la marca UES i els seus logos; la incorporació dels requeriments de la Llei de Serveis de la Societat de la informació i la publicació quinzenal de les activitats de la UES al Diari de Sabadell.

De cara a aquest any 2020 estem treballant en l’inici del projecte d’indexació de l’arxiu; la sol·licitud d’Entitat d’Utilitat Pública; el lloguer d’un nou magatzem general al mateix carrer de la Salut;  el nou programari de comptabilitat i la contractació de la plataforma digital PLAY OFF, de gestió de clubs esportius. Aquesta plataforma ens ajudarà en la gestió del socis i de totes les activitats de la UES. Fins i tot es podran arribar a contractar les activitats per app.

D’altra banda, arran de l’emissió del programa Crims de TV3 sobre l’Helena Jubany, que era membre de la UES, s’està tornant a parlar molt del cas. Us volem explicar quin és el nostre posicionament al respecte:
– Col·laborar amb la justícia i la policia: la UES ho va fer en el seu moment i ho tornarà a fer ara, si es reobre el cas.
–  Atendre els mitjans de comunicació quan ens ho sol·licitin, sempre que considerem que el tracte que es faci del tema sigui sensible i curós, i sempre que es respecti la presumpció d’innocència.
–  No entrar en disputes a les xarxes: aquests dies hi ha comentaris de tota mena sobre aquest cas. No entrarem a debatre, ni respondre. No considerem que aporti res entrar en aquest joc.
– Donar suport a les famílies: ens posicionem al costat de les víctimes i el seu entorn més proper, a qui donem tot el nostre caliu i suport. Desitgem la resolució del cas el més aviat possible.

Esperem que ben aviat ens puguem retrobar. Fins ben aviat.

Gràcies i seguim!

JUNTA DE LA UES
#noparem #somUES