• Inscripcions activitats


  • « 04/2024 » loading...
    Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
    1
    2
    3
    4
    5
    6
    7
    8
    9
    10
    11
    12
    13
    14
    15
    16
    17
    18
    19
    20
    21
    22
    23
    24
    25
    26
    27
    28
    29
    30
    1
    2
    3
    4
    5
Home / Orientació / Entrenament de desembre al riu Ripoll

Entrenament de desembre al riu Ripoll

El quart entrenament de la temporada el farem al riu Ripoll, i conviurà en el temps amb l’entrenament de novembre de Can Bonvilar.

Al riu trobareu dos circuïts:

  • CIRCUIT LLARG: 5790 metres i 20 fites  amb mapa a escala 1/6000va
  • CIRCUIT INICIACIÓ: 1610 metres i 10 fites amb mapa a escala 1/5000 per adults i infants que que es vulguin iniciar en això de les curses d’orientació i també per nens que ja en saben i ho volen fer sols.

Ambdos circuïts es desenvolupen a prop de la llera del riu Ripoll i els camps i horts que l’envolten sense entrar en la trama urbana de Sabadell. En el circuit llarg trobareu alguna zona amb vegetació que ha crescut molt, sobretot els esbarzers, i que us impedirà avançar amb facilitat. Només hem actualitzat el més imprescindible per l’entrenament. Serà imprescindible portar les cames ben protegides per evitar esgarrinxades.

Hem posat cintes. Només estan numerades amb el número de control les cintes del circuit d’iniciació. El més segur és que no trobeu totes les cintes ja que la gent que passa les pot agafar.

La sortida serà a la cantonada entre la carretera de Caldes i el camí Molí d’en Torrella. Trobareu una bona zona d’aparcament al carrer de Ca La Daniela:

L’entrenament restarà obert fins el passades les festes de Nadal per tal que tothom qui vulgui ho pugui provar: el dilluns 11 de gener del 2021 serà el darrer dia. Tingueu en compte les restriccions de mobilitat vigents que poden variar.

La participació serà gratuïta pels socis de la UES.

Els no socis i els socis web hauran de pagar 2 €.

INSCRIPCIONS AQUÍ

Un cop feta la inscripció i rebut l’enllaç amb els mapes en el vostre correu podreu participar-hi el dia i hora que vulgueu fins el dilluns 11 de gener. Si voleu córrer al llarg del cap de setmana feu la inscripció com a molt tard el divendres a les 12.00 hores migdia. D’altra manera no rebreu el correu de confirmació de la inscripció fins dilluns i no el podríeu fer al llarg del cap de setmana.

FUNCIONAMENT:

Per poder fer l’entrenament cal tenir baixada al mòbil l’app gratuïta GPS Orienteering Run i també haver imprès el mapa. ATENCIÓ: aquesta aplicació només funciona amb mòbils amb sistema operatiu Android

Entreu a l’aplicació i poseu el vostre nom.

Cal entrar al menú de l’aplicació (tres puntets a la part de dalt dreta de la pantalla) i introduir els següents ajustaments:

– Interval de registre: 1 segon

– Distància de picar: 5 metres

– Inhabilitar inici automàtic.

A la resta de camps hi podeu posar el que vulgueu.

Torneu a la pantalla principal i apreteu la rodoneta verda amb un signe+ a baix a la dreta per descarregar la cursa. Un demanarà un codi alfanumèric de 8 dígits. Aquest codi està en els mapes que heu rebut en el correu d’inscripció.

Fins aquí ho podeu preparar a casa abans de sortir.

Aleshores cal anar al triangle. Un cop allà obriu l’app i donar-li a START. Ja podeu començar.

Un cop arribeu al lloc on se suposa que hauria d’estar la fita el mòbil us sonarà. Si no voleu esperar podeu activar-ho manualment. Si esteu lluny de la fita us avisarà per si voleu rectificar.

A la doble rodona cal tancar la vostra cursa indicant que ja heu arribat. A la mateixa aplicació podreu consultar el vostra resultat i la classificació.

Més informació a orientacio@ues.cat

En el circuït llarg teniu una fita a dalt del Turó del Castell d’Arraona, lloc on segons els experts diuen hi havia el castell del mateix nom que donar origen a la ciutat de Sabadell. Si no heu pujat mai a aquest turó aquesta és una oportunitat per fer-ho. És un lloc poc cuidat i poc conegut com fa temps que hi sabadellencs i sabadellenques que denuncien sense trobar cap ressò en els autoritats municipals.

Tutorial GPS Orienteering Run