• Inscripcions activitats


 • « 06/2024 » loading...
  Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
  27
  28
  29
  30
  31
  1
  2
  3
  4
  5
  6
  7
  8
  9
  10
  11
  12
  13
  14
  15
  16
  17
  18
  19
  20
  21
  22
  23
  24
  25
  26
  27
  28
  29
  30
Home / Orientació / Entrenament setembre: rogaine Sant Quirze del Vallès

Entrenament setembre: rogaine Sant Quirze del Vallès

Comencem els entrenaments de la temporada 2020/2021 amb una rogaine urbana d’una hora a Sant Quirze del Vallès.

La sortida, arribada i aparcament estan situades davant de la zona esportiva de Sant Quirze del Vallès, tal com es pot veure en el mapa de l’activitat.

L’entrenament estarà actiu fins el dilluns 12 d’octubre. No hi haurà fites, però si que hi trobareu cintes. Cal tenir en compte que al desenvolupar-se en una zona urbana les cintes poden desaparèixer. Procurarem anar revisant i reposant, però no podem garantir la permanència de totes les cintes. VIGILEU EN EL MOMENT DE TRAVESSAR ELS CARRERS.

La participació serà gratuïta pels socis de la UES.

Els no socis i els socis web hauran de pagar 2 €.

INSCRIU-TE ARA!

Un cop feta la inscripció i rebut l’enllaç amb el mapa en el vostre correu podreu participar-hi el dia i hora que vulgueu fins el dilluns 12 d’octubre.

FUNCIONAMENT:

Per poder fer l’entrenament cal tenir baixada al mòbil l’app gratuïta GPS Orienteering Run i també haver imprès el mapa. ATENCIÓ: aquesta aplicació només funciona amb mòbils amb sistema operatiu Android

Entreu a l’aplicació i poseu el vostre nom.

Cal entrar al menú de l’aplicació (tres puntets a la part de dalt dreta de la pantalla) i introduir els següents ajustaments:

– Interval de registre: 1 segon

– Distància de picar: 5 metres

– Inhabilitar inici automàtic.

A la resta de camps hi podeu posar el que vulgueu.

Torneu a la pantalla principal i apreteu la rodoneta verda amb un signe+ a baix a la dreta per descarregar la cursa. Un demanarà un codi alfanumèric de 8 dígits. Aquest codi l’haureu rebut en el correu d’inscripció i també estarà en el mapa.

Fins aquí ho podeu preparar a casa abans de sortir.

Aleshores cal anar al triangle. Un cop allà obriu l’app i donar-li a START. Ja podeu començar. Ja podeu començar teniu una hora per aconseguir el màxim de punts possibles. Cada minut que us passeu del temps us penalitzarà amb un 1 punt menys.

Un cop arribeu al lloc on se suposa que hauria d’estar la fita (posarem cintes, però no podem garantir que al llarg del mes que estarà actiu l’entrenament aquestes no desapareguin) el mòbil us pitarà. Si no voleu esperar podeu activar-ho manualment.

A la doble rodona cal tancar la vostra cursa indicant que ja heu arribat. A la mateixa aplicació podreu consultar el vostra resultat i la classificació.

Més informació a orientacio@ues.cat