• Inscripcions activitats


  • « 04/2024 » loading...
    Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
    1
    2
    3
    4
    5
    6
    7
    8
    9
    10
    11
    12
    13
    14
    15
    16
    17
    18
    19
    20
    21
    22
    23
    24
    25
    26
    27
    28
    29
    30
    1
    2
    3
    4
    5
Home / Xerrades APP de muntanya / Excursions per conèixer el rodal de Sabadell

Excursions per conèixer el rodal de Sabadell

Per concloure el cicle de Xerrades obertes sobre temes de muntanya i tecnologies aplicables a la muntanya (Mountain Open Talks), corresponent al quart trimestre del 2022, oferim una xerrada per explicar les eines tecnològiques emprades en el llibre que porta el mateix títol que la xerrada. Comptarem amb la col·laboració dels seus autors, l’Àngel Artigas, el Manolo Barcia, el Josep Maria Manyosa i el Jaume Pujol.

El passat 24 de novembre es va presentar el llibre d’itineraris, Excursions per conèixer el rodal de Sabadell, a la sala d’actes de la UES. Com es diu a la contraportada “Tens a les mans un llibre que et permetrà conèixer bé el rodal de Sabadell de la millor manera que hi ha per descobrir un lloc: trepitjant-lo. Ja sigui caminant, corrent, fent marxa nòrdica o anant amb bicicleta de muntanya“.

Ha estat una feina de quasi dos anys en els que els autors han dedicat moltes hores per donar forma al llibre. Tal com s’indica a la secció d’Utilització del llibre, consells pràctics i advertiments, el format final del llibre ha estat possible gràcies a la utilització de diverses aplicacions tecnològiques de les quals no es disposava en edicions anteriors dels llibres del rodal.

En aquesta xerrada es donaran a conéixer aquestes aplicacions, totes de programara lliure, així com el procediment que han seguit els autors per obtenir els tracks, mapes, perfils,…

  1. Presentació del llibre.
  2. Gestió dels tracks amb QMapShack.
  3. Gestió de mapes amb el sistema de gestió geogràfica QGIS.
  4. Gestió de perfils amb el programa GPSVisualizer.
  5. Mesura de l’esforç amb l’índex ibp (Intelligent Benchmark prediction).

Per rebre puntual informació, subscriviu-vos a l’inici de la pàgina. Per a inscripcions fora de plaç contacteu amb la secretaria de la UES, per telefon (93 725 87 12) o per e-mail (info@ues.cat).