• Inscripcions activitats


 • « 07/2024 » loading...
  Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
  1
  2
  3
  4
  5
  6
  7
  8
  9
  10
  11
  12
  13
  14
  15
  16
  17
  18
  19
  20
  21
  22
  23
  24
  25
  26
  27
  28
  29
  30
  31
  1
  2
  3
  4
Home / Notícies / PROGRAMA XERRADES SEGON TRIMESTRE 2021

PROGRAMA XERRADES SEGON TRIMESTRE 2021

Hem obert la inscripció pel Programa de Xerrades obertes sobre APPs de meteorologia, orientació, muntanya i altres temes d’interès del segon trimestre del 2021.

La inscripció la podeu fer directament aquí.

Tot seguit podeu consultar el programa d’aquest segon trimestre, que esperem que trobeu interessant:

Adjuntem un petit resum de cada una de les xerrades:

 • Dimarts, 13 d’abril. Rescats a muntanya i la seva connexió amb els gps i els telèfons mòbils a càrrec d’Alfons Esterlich, sergent de la Unitat Tècnica del GRAE, grup de rescats a muntanya dels Bombers de la Generalitat.

  Coneixerem aspectes tant importants com: a on hem de trucar; dades que hem de donar; com actúen els GRAE; quina connexió tenen durant el rescat; com donar la posició de l’accidentat; en quins casos hem de trucar….etc

 • Dimarts, 20 d’abril. Com fer bones fotografíes amb el mòbil, part 1, a càrrec d’Àngel Colomer de la UES.

  Que podem fer amb un mòbil en l’ àmbit de la fotografia? Aspectes generals de fotografia i comparació de les càmeres dels mòbils amb les compactes/reflex.

 • Dimarts, 4 de maig. Utilització de gps, apps i mòbils en les expedicions a les grans muntanyes, a càrrec de Xavi Arias, gran alpinista i guia de muntanya que ha pujat a 7 cims de 8000 metres.

  Coneixerem la utilitat d’aquestes eines i aparells, tant pels tracks com per les previsions de la meteo i les comunicacions de la mà d’un dels millors alpinistes catalans actuals.

 • Dimarts, 18 de maig. 75 anys d’Editorial Alpina a càrrec de Josep Mª Musachs, director tècnic de l’editorial.

  Sabrem com l’editorial s’ha especialitzat fins arribar als mapes actuals, tant en format tradicional de paper com en digital -que utilitzem als nostres aparells gps i mòbils-, i la transformació de les seves guies excursionistes.

 • Dimarts, 1 de juny. Com fer bones fotografíes amb el mòbil, part 2, a càrrec d’Àngel Colomer de la UES.

  L’Àngel, expert fotògraf i muntanyenc, ens ampliarà el que ha explicat a la primera sessió per tal de millorar la nostra tècnica fotogràfica, ja sigui amb les màquines fotogràfiques o amb els mòbils per tal d’obtenir bons resultats.

 • Dimarts, 15 de maig. Mountain forecast, app especialitzada en meteo de muntanya a càrrec de Martí Puig de la UES.

  Tindrem ocasió de coneixer aquesta app que ve a complementar la del Meteoblue.

  I després:

  Comparació de diverses app i gps, a càrrec d’Àngel Artigas de la UES.

  Veurem com de diferent pot ser un recorregut depenent de l’aparell i/o l’app que portem. Resultats d’un treball comparatiu fet durant 1 any, que ens permetrà conèixer més el perqué serveix ja sigui una app o un gps.

No us ho perdeu!


Per rebre puntual informació, subscriviu-vos a l’inici de la pàgina. Per a inscripcions fora de plaç contacteu amb la secretaria de la UES, per telefon (93 725 87 12) o per e-mail (info@ues.cat).