• Inscripcions activitats


  • « 05/2024 » loading...
    Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
    29
    30
    1
    2
    3
    4
    5
    6
    7
    8
    9
    10
    11
    12
    13
    14
    15
    16
    17
    18
    19
    20
    21
    22
    23
    24
    25
    26
    27
    28
    29
    30
    31
    1
    2
Home / Muntanya / RESUM 16/09 SORTIDA ROCA DEL COSCOLLÓ

RESUM 16/09 SORTIDA ROCA DEL COSCOLLÓ

Roca del Coscolló 1.299 m (Alt Urgell)
Secció Muntanya
Unió Excursionista de Sabadell

Del poble d’Oliana sortim cap a Salzer per una petita carretera-pista a trams asfaltada per situar-nos al peu de la Serra de les Encantades o “les Montserratines” (dita així per la semblança amb les agulles d’aquesta muntanya) on una colla de companys de Secció de Muntanya volem assolir aquest cim i conèixer aquest indret.

Comencem al costat d’una granja i al cap de poc haurem de continuar per corriols poc marcats i enfilar-nos per guanyar alçada pràcticament pel mig del bosc, cercant el millor pas, de tant en tant seguim algunes fites fins a la carena on es dibuixa el perfil de la Roca de la Torre, arribats aquí i per camí més obert ja veiem el nostre objectiu que presenta unes rampes rocalloses que pujarem sense cap dificultat.

Dalt unes grans vistes d’esveltes agulles i de les serralades que ens envolten. Haurem de baixar fins al collet per continuar seguint corriols cap a les Baumes de la Miranda de les Pintes, on després de visitar-les novament haurem de pujar a la seva carena per un terreny exigent.

Seguim per donar la volta a la serralada i per camps oberts anirem a cercar la barrancada que ens ha de dur en baixada cap al Torrent del Mal fins a retrobar una cruïlla que ens encamini cap al camí que hem fet al matí. Restarà seguir-ho en baixada fins al punt d’on hem sortit.

Excursió molt recomanable que passa per indrets espectaculars amb molts miradors i balconades sobre la vall, amb d’excel·lents companys.

Prement sobre la imatge podeu veure l’àlbum de fotos de la sortida:

ROCA DEL COSCOLLÓ