• Inscripcions activitats


  • « 04/2024 » loading...
    Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
    1
    2
    3
    4
    5
    6
    7
    8
    9
    10
    11
    12
    13
    14
    15
    16
    17
    18
    19
    20
    21
    22
    23
    24
    25
    26
    27
    28
    29
    30
    1
    2
    3
    4
    5
Home / Notícies / RESUM XERRADA METEOBLUE

RESUM XERRADA METEOBLUE

El passat dimarts, 9 de març, hem pogut gaudir de l’interessant xerrada sobre Meteoblue: dades del temps, tecnologia i producte. App, web i previsions meteo, impartida per Mr Rodrigo Gagliano, del departament de Marketing, i Karl Gutbrod, CEO de la companyia. Tots dos des de Basel a Suïssa.

Un total de 48 participants han seguit les magníficas explicacions de tots dos, primer en anglès i després en una castellà força correcte. Els volem agraïr l’esforç que han fet per fer-se entendre.

Durant 45 minuts ens han estat explicant com Meteoblue obté les dades per tal de fer les prediccions tant a la web com a l’app. Ha estat particularment interessant el sistema que tenen de models predictius, així com la quantitat de comparacions que fan entre ells per tal de fer la predicció final, que tot i així encara passen per un procès posterior on arreglen els defectes ja sigui del model final com de les observacions.

Ens han ensenyat també les parts del mon on es més fàcil o més complicat encertar les prediccions, així com també com saben els gruixos de neu que hi han a les muntanyes del món, evidentment d’una forma aproximada.

Tot això i més es el que fan les 35 persones que treballen a Meteoblue i que ens permeten anar una mica més segurs per la muntanya, en el ben entès que fem servir les seves prediccions, que de fet molts de nosaltres utilitzem. També això ha estat palès en les moltes preguntes que els hi hem, un cop acabada la presentació i que ha fet que la sessió s’allargués fins a una hora i 20 minuts, que de fet ens ha passant volant per les 48 persones que hi hem assistit.

A continuació us adjuntem les transparències originals de la xerrada amb la traducció al català incorporada:

MeteobluePresentationFINAL_UES_20210309