2
    3
    4
    5
Home / Activitats extraescolars / XIV Campionat de Catalunya a Corbera de LLobregat

XIV Campionat de Catalunya a Corbera de LLobregat

El passat cap de setmana, dies 13 i 14 de Juliol, es va celebrar a Corbera de Llobregat el XIV Campionat de Catalunya de TPV (Tècniques de Progressió Vertical) amb la participació de diversos grups de tot l’estat: Terrasub de la Rioja, G.E.M. de Madrid, G.E.R.S. de Sant Andrés Arenal, AET de Tarragona, Talaia de Vilanova i E.C. SABADELL – C.G. LLENAS.

L’E.C.S.-C.G. Llenas va obtenir molt bons resultats a la competició, obtenint un total de 22 medalles:

Categoria Aleví: Narel Ortiz, de monés 7 anys, va obtenir tres medalles d’or en les proves de velocitat, resistència i circuit, de mostrant la seva destresa en les tècniques de progressió.

Categoria Infantil masculina: Àlex Andrés (ECS-CGLL) va obtenir tres ors en les tres proves.

Categoria Infantil femenina:  en circuit: 1a posició per Núria Teixidor (ECS-CGLL), 2a per Candela Ortiz (ECS-CGLL) i 3a Vera Ortiz (ECS-CGLL). En velocitat: 1a Candela Ortiz, 2a Vera Ortiz i 3a Núria Teixidor. En resistència: 1a Candela Ortiz, 2a Vera Ortiz i 3a Núria Teixidor.

Categoria Majors femenina: en circuit: 1a posició, Mireia Flores (ECS-CGLL), 2a Viktoriya Dzyanko (GEM). En velocitat i resistència: 1a Mireia Flores (ECS-CGLL). 2a Viktoriya Dzyanko (GEM).

Categoria Majors masculina: En circuit: 1r David Martín (GEM), 2n Maksym Régner (GEM) 3r Sergi Gago (ECS-CGLL). En velocitat: 1r Maksym Régner (GEM), 2n David Martín (GEM) i 3r Xavier Oller (ECS-CGLL). En resistència: 1r David Martín (GEM), 2n Maksym Régner (GEM) i 3r Xavier Oller (ECS-CGLL).

Categoria Veterans B masculina: En Velocitat: 1r José Miguel Soto (TerraSub) i 2n José Ortiz (ECS-CGLL).

Finalitzant amb la prova d’autosocors, la parella guanyadora va ser Mireia Flores i Manel Llenas, amb un temps d’1’21”.