• Inscripcions activitats


  • « 04/2024 » loading...
    Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
    1
    2
    3
    4
    5
    6
    7
    8
    9
    10
    11
    12
    13
    14
    15
    16
    17
    18
    19
    20
    21
    22
    23
    24
    25
    26
    27
    28
    29
    30
    1
    2
    3
    4
    5
Home / Notícies / Resum de la xerrada L’altra cara d’un trekking al voltant dels Annapurnes

Resum de la xerrada L’altra cara d’un trekking al voltant dels Annapurnes

Per acabar el cicle de Xerrades obertes sobre temes de muntanya i tecnologies aplicables a la muntanya (Mountain Open Talks), corresponent al quart trimestre del 2023, vam comptar amb la col·laboració d’en Manolo López, Jesús Díaz i Rosa Gonzalo, del Club Excursionista de Sant Quirze del Vallès, que ens van oferir la xerrada que porta per títol, L’altra cara d’un trekking al voltant dels Annapurnes.

  1. Els trekkings al Nepal constitueixen un viatge on la naturalesa i la cultura s’enllacen en un dels paratges més espectaculars del món. Els nostres companys del Club Excursionista de Sant Quirze del Vallès ens han ofert la seva particular mirada de dos d’aquest trekkings, els dels Annapurnes i el del Manaslú.
  2. La xerrada va començar amb la intervenció del Manolo López i la Rosa Gonzalo que ens van explicar el trekking dels Annapaurnes que va organitzar el 2012 el CESQV i en el qual van participar tots dos: la preparació, el viatge, les etapes, les anècdotes del viatge i uns quants consells per tots aquells que vulguin fer aquesta aventura.
  3. A continuació, el Jesús Díaz va intervenir per explicar el seu trekking al voltant del Manaslú en companyia de dos companys més, l’any 2017 i després del terratrèmol que va assolar part de les valls del Nepal. En el seu cas, el viatge no va ser amb una agència de viatges especialitzada en trekkings al Nepal sinó que van anar pel seu compte, primer a Delhi i després fins a Katmandú. També ens va explicar la ruta i les etapes així com un recull de fotografies dels paisatges i la cultura del país.

En l’enllaç següent podeu seguir tota la xerrada al canal de la UES a YouTube:

Bones festes!!