• « 05/2022 » loading...
  Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
  25
  26
  27
  28
  29
  30
  1
  2
  3
  4
  5
  6
  7
  8
  9
  10
  11
  12
  13
  14
  15
  16
  17
  18
  19
  20
  21
  22
  23
  24
  25
  26
  27
  28
  29
  30
  31
  1
  2
  3
  4
  5
Home / Espeleo Club

Espeleo Club

Clica aquí per anar al blog de la secció

 El passat diumenge 28 de novembre es va celebrar el I campionat TPV Vilanova i la Geltrú, dins de la Copa Catalunya 2021 de Tècniques de Progressió vertical. La competició es va portar a terme al pavelló d’Esports de la Collada-Sis Camins, amb la participació d’onze esportistes de l’Espeleo Club Sabadell/Club Gimnàs Llenas. L’excel·lent actuació els va permetre guanyar 35 medalles individuals.

La alevines Maria Pérez i Lluna Alari, van fer una excel·lent actuació. Maria va ser medalla d’or a la prova de velocitat al sense fí i a la de tècnica i va ser plata en circuit, mentre que Lluna va ser or en circuit i plata en velocitat i tècnica. En aleví masculí, Pol Roca va aconseguir la medalla d’or en aquestes tres especialitats.

En categoria infantil, Vera Ortiz va penjar-se també la medalla d’or a aquestes tres proves així com el juvenil Alex Andrés Angheluta.

En categoria juvenil, Candela Ortiz va aconseguir també la medalla d’or a aquestes tres proves.

En la categoria de Majors Masculí Òscar Zamora va pujar també al graó més alt del podi a les mateixes proves i a més va ser medalla de plata a la prova d’autosocors.

Mireia Flores en Majors femení, va fer un pòquer d’ors a les quatre proves, amb un sensacional temps de 1’33’’ a la prova d’autosocors.

Pel que fa la categoria Veterans A masculí, José Ortiz va aconseguir or a velocitat i plata a tècnica i circuit, mentre que Manel Llenas va ser or a tècnica i circuit i bronze a autosocors.

Finalment a la categoria Veterans A femení, Teresa Alari va aconseguir la medalla d’or a velocitat, tècnica i circuit.

/ Espeleo Club, Notícies

El cap de setmana del 2 i 3 d’octubre es va celebrar a Torrelodones (Madrid) el XV Campionat Nacional de Tècniques de Progressió Vertical, amb la participació de deu esportistes de l’Espeleo Club Sabadell – UES /Club Gimnàs Llenas. L’excel·lent actuació els va permetre guanyar 22 medalles individuals i dues per equips.

Pel que fa les proves individuals de velocitat, tècnica i circuit individual, els més petits de l’equip sabadellenc, l’alevina Lluna Alari i l’aleví Pol Roca, van obtenir un total de sis de sis  medalles d’or en el seu debut en un Nacional.

En categoria infantil femení, Vera Ortiz va penjar-se també la medalla d’or a les tres proves. circuit i la de plata a velocitat i resistència, mentre que la seva germana Candela Ortiz va penjar-se la plata a les tres proves en categoria juvenil.

En categoria juvenil masculí, Alex Andrés Angheluta, va quedar tercer classificat en tècnica.

En la categoria de Majors femení, Mireia Flores va ser la primera classificada a les tres proves mentre que en Majors masculí, Òscar Zamora va quedar tercer classificat a la prova de tècnica.

En la categoria veterans A femení, Teresa Alari va pujar al punt més alt del podi en tècnica i circuit i va ser plata en velocitat. A Veterans A masculí, Manel Llenas va ser plata a tècnica i circuit.

Finalment a la classificació de circuit per relleus, tant amb la categoria juvenil com amb la absoluta, l’equip sabadellenc format per Àlex, Candela i Axel i Mireia, Òscar i Manel respectivament, van ocupar ambdós la segona posició.

La pròxima cita per aquests esportistes, serà la Copa catalana que es celebrarà a Vilanova i la Geltrú el proper 28 de novembre.

/ Espeleo Club

La primera sortida de descoberta al barranquisme, organitzada per la secció d’Espeleologia de la UES, va ser un èxit amb un total de 10 participants.

El barranc escollit va ser el Forat Negre de Vallcebre, al Berguedà. Malgrat ser un dia ennuvolat, la pluja ens va respectar i la temperatura va ser força agradable!

Uns quants ràpels amb cascades que ens anaven dutxant, ens obren les portes a una part subterrània, una cova que va formar l’antic curs del riu. La sortida de la cova ens deixa a la part més engorjada del barranc amb una sèrie de ressalts i badines d’aigua ben fresca per sortir finalment d’aquest mitjançant unes escales tallades a la roca calcària.

Al arribar al cotxe, ens traiem els neoprens sota un diluvi universal…on ens vam mullar més que durant la pròpia activitat!!

 

/ Espeleo Club, Notícies

Fa uns dies es va celebrar la XXIII Trobada d’Espeleòlegs de Catalunya a Igualada. En el decurs de la trobada es va lliurar el  XXIX Premi Norbert Font i Sagué. L’Espeleo Club Sabadell va obtenir el premi al Treball d’activitats i estudis realitzats a la resta de l’Estat Espanyol amb La Cova Auria – Cantabria.

Cada any, la Federació Catalana d’Espeleologia atorga aquests premis en memòria  de Mn. Norbert Font i Sagué , l’introductor de l’espeleologia a Catalunya. Els premis “Font i Sagué” reconeixen els millors treballs realitzats pels grups espeleològics catalans en  3 categories:

 • Treball d’activitats i estudis realitzats als Països Catalans
 • Treball d’activitats i estudis realitzats a la resta de l’Estat Espanyol
 • Treball de divulgació de l’espelologia o que millorin els recursos d’exploració.

Més informació

/ Espeleo Club

L’equip de TPV de l’ECS-CGLL aconsegueix 25 medalles a Mondoñedo.

El passat cap de setmana 12 i 13 d’octubre es va celebrar a Mondoñedo (Lugo) el Campionat Nacional de TPV 2019, amb la participació de deu esportistes de l’Espeleo Club Sabadell/Club Gimnàs Llenas. L’excel·lent actuació els va permetre guanyar 23 medalles individuals i dues per equips.

Pel que fa les proves individuals, velocitat, resistència i circuit individual, les més petites de l’equip sabadellenc, les alevines  Narel i Vera Ortiz, van obtenir un total de cinc medalles, tres d’or per Vera i dues de plata per Narel.

En categoria infantil femení, Núria Teixidor va fer-se amb la medalla d’or a circuit i la de plata a velocitat i resistència, mentre que Candela Ortiz va penjar-se l’or a velocitat i resistència i la plata a circuit.

En categoria infantil masculí, Alex Andrés va quedar primer classificat en velocitat i resistència i plata en circuit.

En la categoria de Majors masculí, Sergi Gago va quedar tercer classificat en les tres proves, mentre que en Majors femení, Mireia Flores va ser la primera classificada en resistència i segona en circuit i en Velocitat.

En la categoria veterans, Jose Ortiz va pujar al punt més alt del podi en resistència, i va ser plata en velocitat i bronze en circuit.

Pel que fa a les proves d’equips, a la prova d’autosocors, Mireia Flores fent parella amb Sergi Gago va aconseguir la medalla de plata amb categoria Majors amb un temps de només 2’ 02’’, mentre Manel Llenas, fent parella Raquel Hernández, va aconseguir l’or en Veterans.

Finalment en la classificació de circuit per equips, l’equip sabadellenc va ocupar la quarta posició.

Més informació al web de la Federació Catalana d’Espeleologia

El diumenge 1 de juliol es va celebrar el XIII Campionat de Catalunya de TPV al pavelló d’esports de Corbera de Llobregat, amb la participació de varis clubs entre ells, l’Espeleo Club Sabadell UES – club gimnas llenas​ amb molt bons resultats!
– La més petita, Vera Ortiz, amb la categoria aleví va obtenir medalla d’or en les dues proves de sense fi (velocitat i resistència) i en la de circuit.
– En categoria infantil, Alex Andrés també va quedar 1r classificat en les tres proves.
– En la categoria juvenil, Pau Flores també va pujar al punt més alt del podi en les tres proves.
– En la categoria de Majors Masculí: Oriol Merino va quedar 1r classificat en velocitat, i en la prova de circuit també va aconseguir la més alta qualificació.
– Sergi Gago va quedar 2n en velocitat i circuit i 3r en resistència.
– Arnau Serrano va aconseguir la plata en resistència.
– En la prova de Circuit: Arnau Calero aconsegueix la tercera posició en el podi.
– La primera classificada en Majors femení, Mireia Flores  en Velocitat, resistència i circuit.
Properament, tots participaran al campionat de la Comunitat Valenciana a Castelló. Endavant equip! #orgulldesocis #somUES