• « 05/2021 » loading...
  Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
  26
  27
  28
  29
  30
  1
  2
  3
  4
  5
  6
  7
  8
  9
  10
  11
  12
  13
  14
  15
  16
  17
  18
  19
  20
  21
  22
  23
  24
  25
  26
  27
  28
  29
  30
  31
  1
  2
  3
  4
  5
  6
Home / Espeleo Club

Espeleo Club

No hi ha activitats programades en aquest moment.

Clica aquí per anar al blog de la secció

Fa uns dies es va celebrar la XXIII Trobada d’Espeleòlegs de Catalunya a Igualada. En el decurs de la trobada es va lliurar el  XXIX Premi Norbert Font i Sagué. L’Espeleo Club Sabadell va obtenir el premi al Treball d’activitats i estudis realitzats a la resta de l’Estat Espanyol amb La Cova Auria – Cantabria.

Cada any, la Federació Catalana d’Espeleologia atorga aquests premis en memòria  de Mn. Norbert Font i Sagué , l’introductor de l’espeleologia a Catalunya. Els premis “Font i Sagué” reconeixen els millors treballs realitzats pels grups espeleològics catalans en  3 categories:

 • Treball d’activitats i estudis realitzats als Països Catalans
 • Treball d’activitats i estudis realitzats a la resta de l’Estat Espanyol
 • Treball de divulgació de l’espelologia o que millorin els recursos d’exploració.

Més informació

/ Espeleo Club

L’equip de TPV de l’ECS-CGLL aconsegueix 25 medalles a Mondoñedo.

El passat cap de setmana 12 i 13 d’octubre es va celebrar a Mondoñedo (Lugo) el Campionat Nacional de TPV 2019, amb la participació de deu esportistes de l’Espeleo Club Sabadell/Club Gimnàs Llenas. L’excel·lent actuació els va permetre guanyar 23 medalles individuals i dues per equips.

Pel que fa les proves individuals, velocitat, resistència i circuit individual, les més petites de l’equip sabadellenc, les alevines  Narel i Vera Ortiz, van obtenir un total de cinc medalles, tres d’or per Vera i dues de plata per Narel.

En categoria infantil femení, Núria Teixidor va fer-se amb la medalla d’or a circuit i la de plata a velocitat i resistència, mentre que Candela Ortiz va penjar-se l’or a velocitat i resistència i la plata a circuit.

En categoria infantil masculí, Alex Andrés va quedar primer classificat en velocitat i resistència i plata en circuit.

En la categoria de Majors masculí, Sergi Gago va quedar tercer classificat en les tres proves, mentre que en Majors femení, Mireia Flores va ser la primera classificada en resistència i segona en circuit i en Velocitat.

En la categoria veterans, Jose Ortiz va pujar al punt més alt del podi en resistència, i va ser plata en velocitat i bronze en circuit.

Pel que fa a les proves d’equips, a la prova d’autosocors, Mireia Flores fent parella amb Sergi Gago va aconseguir la medalla de plata amb categoria Majors amb un temps de només 2’ 02’’, mentre Manel Llenas, fent parella Raquel Hernández, va aconseguir l’or en Veterans.

Finalment en la classificació de circuit per equips, l’equip sabadellenc va ocupar la quarta posició.

Més informació al web de la Federació Catalana d’Espeleologia

El diumenge 1 de juliol es va celebrar el XIII Campionat de Catalunya de TPV al pavelló d’esports de Corbera de Llobregat, amb la participació de varis clubs entre ells, l’Espeleo Club Sabadell UES – club gimnas llenas​ amb molt bons resultats!
– La més petita, Vera Ortiz, amb la categoria aleví va obtenir medalla d’or en les dues proves de sense fi (velocitat i resistència) i en la de circuit.
– En categoria infantil, Alex Andrés també va quedar 1r classificat en les tres proves.
– En la categoria juvenil, Pau Flores també va pujar al punt més alt del podi en les tres proves.
– En la categoria de Majors Masculí: Oriol Merino va quedar 1r classificat en velocitat, i en la prova de circuit també va aconseguir la més alta qualificació.
– Sergi Gago va quedar 2n en velocitat i circuit i 3r en resistència.
– Arnau Serrano va aconseguir la plata en resistència.
– En la prova de Circuit: Arnau Calero aconsegueix la tercera posició en el podi.
– La primera classificada en Majors femení, Mireia Flores  en Velocitat, resistència i circuit.
Properament, tots participaran al campionat de la Comunitat Valenciana a Castelló. Endavant equip! #orgulldesocis #somUES