• Inscripcions activitats


  • « 04/2024 » loading...
    Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
    1
    2
    3
    4
    5
    6
    7
    8
    9
    10
    11
    12
    13
    14
    15
    16
    17
    18
    19
    20
    21
    22
    23
    24
    25
    26
    27
    28
    29
    30
    1
    2
    3
    4
    5
Home / Espeleo Club / L’equip de TPV Espeleo Club Sabadell UES / Club Gimnàs Llenas aconsegueix 25 medalles en el campionat nacional de TPV

L’equip de TPV Espeleo Club Sabadell UES / Club Gimnàs Llenas aconsegueix 25 medalles en el campionat nacional de TPV

L’equip de TPV de l’ECS-CGLL aconsegueix 25 medalles a Mondoñedo.

El passat cap de setmana 12 i 13 d’octubre es va celebrar a Mondoñedo (Lugo) el Campionat Nacional de TPV 2019, amb la participació de deu esportistes de l’Espeleo Club Sabadell/Club Gimnàs Llenas. L’excel·lent actuació els va permetre guanyar 23 medalles individuals i dues per equips.

Pel que fa les proves individuals, velocitat, resistència i circuit individual, les més petites de l’equip sabadellenc, les alevines  Narel i Vera Ortiz, van obtenir un total de cinc medalles, tres d’or per Vera i dues de plata per Narel.

En categoria infantil femení, Núria Teixidor va fer-se amb la medalla d’or a circuit i la de plata a velocitat i resistència, mentre que Candela Ortiz va penjar-se l’or a velocitat i resistència i la plata a circuit.

En categoria infantil masculí, Alex Andrés va quedar primer classificat en velocitat i resistència i plata en circuit.

En la categoria de Majors masculí, Sergi Gago va quedar tercer classificat en les tres proves, mentre que en Majors femení, Mireia Flores va ser la primera classificada en resistència i segona en circuit i en Velocitat.

En la categoria veterans, Jose Ortiz va pujar al punt més alt del podi en resistència, i va ser plata en velocitat i bronze en circuit.

Pel que fa a les proves d’equips, a la prova d’autosocors, Mireia Flores fent parella amb Sergi Gago va aconseguir la medalla de plata amb categoria Majors amb un temps de només 2’ 02’’, mentre Manel Llenas, fent parella Raquel Hernández, va aconseguir l’or en Veterans.

Finalment en la classificació de circuit per equips, l’equip sabadellenc va ocupar la quarta posició.

Més informació al web de la Federació Catalana d’Espeleologia